9 augustus 2022 om 10:23
< 1 min lezen

Waarom worden bezorgpizza’s niet helemaal doorgesneden geleverd?

Pizzeria’s snijden hun bezorgpizza’s vaak niet helemaal door. Dat kan tot frustratie leiden bij de besteller, maar er is eigenlijk een hele goede reden waarom de pizzaroller er niet helemaal doorheen gaat. Dit meldt snack-nieuws.nl. 

Door de punten niet helemaal door te snijden, blijven ze beter op hun plek zitten dan wanneer ze wel helemaal doorgesneden zouden zijn. Losse punten hebben namelijk een grotere kans om over elkaar heen te gaan liggen in de doos, waardoor er chaos ontstaat. Een pizza ziet er stukken minder lekker uit als deze helemaal wordt doorgesneden. Dat voorkomen pizzeria’s door de punten niet helemaal door te snijden. Consumenten krijgen dus een netjes afgeleverde pizza die er ook nog smakelijk uitziet. 

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky

Relevante artikelen

Alles van fastfood
    • Fastfood

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Fastfood

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland