Vak- en bakmanschap van J-Beez in Rosmalen beloond met Keurmerk Goed Gefrituurd
24 maart 2023 om 11:29
< 1 min lezen

Vak- en bakmanschap van J-Beez in Rosmalen beloond met Keurmerk Goed Gefrituurd

De buurtcafetaria J-Beez in het Brabantse Rosmalen heeft onlangs het Keurmerk Goed Gefrituurd ontvangen van de branchevereniging ProFri. Hun vak- en bakmanschap worden nu officieel erkend en de eigenaren Erik en Jacqueline van de Ven hebben de oorkonde en het bijbehorende schildje in ontvangst mogen nemen, meldt Out of Home Shops.

De aankomende twee jaar hangt het schildje aan de muur in de cafetaria in Rosmalen. Dat komt omdat het keurmerk tijdelijk en de onderneming daarna opnieuw moet laten zien dat zij nog steeds hetzelfde vakmanschap hebben.

Om het Goed Gefrituurd Keurmerk te ontvangen moet een onderneming aan een aantal criteria voldoen. Die worden gebundeld in de drie V’s: vakmanschap, veiligheid en verantwoordelijkheid. Als de inspecteurs van ProFri deze aspecten goed beoordelen, krijgt de cafetaria de oorkonde. Het is in principe een soort ‘gouden vinkje’ voor kwaliteit in het bedrijf.

Door: Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van fastfood
  • Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party
    • Evenementen

    Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party

    3 september 2025 om 10:37
  • Burgemeester Zandvoort: 'Ontzettend gezellige dag'
    • Evenementen

    Burgemeester Zandvoort: ‘Ontzettend gezellige dag’

    1 september 2025 om 12:36

Aankomende evenementen

28 Sep
Horeca Xperience
  • Groningen
05 Oct
BBB Maastricht
  • Limburg
15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland