1 december 2011 om 14:35
< 1 min lezen

Snackbar heeft gemiddeld vijf soorten kroketten

BREDA – Gemiddeld bieden snackbars in Nederland vijf verschillende soorten kroketten aan. De meest gegeten kroket zijn gemaakt van paardenvlees, kort gevolgd door de rundvleeskroketten. Dat meldt Out Of Home.

Jaarlijks worden er 250 miljoen kroketten genuttigd in Nederland. Tijdens de lunch is deze snack het populairst.

Onderzoek
Uit een blinde smaaktest blijkt dat consumenten een voorkeur hebben voor de nieuwe rundvleeskroket van Beckers. Beckers lanceert daarom een display voor snackbars om hun kroketten meer in de schijnwerpers te zetten.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van fastfood
    • Fastfood

    Faillissement dreigt voor De Pizzabakkers na sluiting

    Vandaag om 14:34
    • Fastfood

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland