Limburgse McDonalds Supervisor is Fastservice Kanjer 2011
AMSTERDAM - De 25-jarige Robert Schuman uit Roermond is uitgeroepen tot Fastservice Kanjer 2011. Dat werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de officiële diploma-uitreiking van de McDonald's Academy.
Een Fastservice Kanjer is iemand die een fastservice-opleiding volgt en die is opgevallen door een uitzonderlijke prestatie, inzet of collegialiteit. Robert is Supervisor van McDonald's restaurants Echt, Maastricht Markt, Maastricht Vrijthof en Maastricht Wyck. Hij won de titel omdat hij een goed voorbeeld is hoe je binnen de fastservicesector carrière kunt maken.
Robert begon in 2002 op jonge leeftijd bij McDonald's en heeft van daaruit diverse opleidingen doorlopen. Via de McDonald's Academy heeft hij de opleiding Bedrijfsleider Fastservice met veel enthousiasme gevolgd en keurig afgesloten. Hij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van medewerker naar Management Trainee. Vervolgens is hij Restaurant Manager geworden en tegenwoordig is hij Supervisor van maar liefst vier McDonald's restaurants.
Talenten stimuleren
"Toen ik een half jaar in dienst was, wist ik al dat ik Restaurant Manager wilde worden. Het is te gek om te werken met jong en oud, om van iedereen de drijfveren te kennen en individuele talenten te stimuleren. Als je een beetje carrièregericht bent, zijn er bij McDonald's genoeg mogelijkheden om iets te bereiken!", aldus Robert na afloop.
De restaurants waar Robert voor werkt, zijn eigendom van Franchisenemer Jan Slenders. Deze restaurants zijn ook genomineerd voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar'. De uitslag van deze verkiezing wordt op woensdag 26 oktober bekend.
McDonald's Academy: 231 geslaagden
De prijsuitreiking vond plaats tijdens de diploma-uitreiking van de McDonald's Academy. Dit jaar mochten maar liefst 231 McDonald's medewerkers hun landelijk erkend mbo-diploma in ontvangst nemen. De McDonald's Academy is het eigen opleidingstraject van McDonald's, waarbij medewerkers praktijkkennis op doen in het restaurant en daarnaast een opleiding volgen aan het Fastservice Opleidingscentrum.
© Nationale Horecagids