Kwalitaria Délifrance in Winschoten zet in op bezorging

Het is twee jaar geleden dat de Kwalitaria Délifrance opende aan het Oldambtplein in Winschoten. Ondertussen is het tijd om te werken aan verdere ontwikkeling. De komende tijd gaat de cafetaria zich meer focussen op maaltijdbezorging en kwaliteit. Om dit te realiseren is een nieuwe bedrijfsleider aangetrokken, meldt Out of Home Shops.

Henri Wattez wordt de nieuwe bedrijfsleider van de cafetaria in Winschoten. De eigenaar, Jan van der Weele, is daar erg blij mee. Wattez gaat de dagelijkse leiding voeren in de cafetaria en lunchroom. Wattez is volgens de eigenaar een ‘echte rot in het vak’, met veel ervaring in de horeca. “Dus dat gaat ongetwijfeld een positieve invloed hebben”, stelt Van der Weele. Volgens de eigenaar weet Wattez alles op het gebied van kwaliteit, hygiëne en gastbeleving.

Bezorgservice

De komende tijd zal er meer gefocust worden op de bezorging van maaltijden. De Kwalitaria is zeven dagen in de week open voor de bezorgservice. Daarnaast verzorgt de cafetaria lunches voor bedrijven of een bittergarnituur op het werk. Van der Weele geeft aan dat zij dit stapje voor stapje gaan uitwerken en stelt dat hij ambities heeft om zijn bezorgservice uit te breiden bij succes.

Er is daarentegen wel een nadeel aan bezorging, volgens Van der Weele. Hij houdt van het contact met zijn gasten. De cafetaria is trouwens gewoon open voor een bezoekje. “Het is een ruim opgezette zaak met meerdere zitplaatsen”, zegt Jan. “Aan de stamtafels is al mening kopje koffie gedronken.” Hij vindt dat de cafetaria op een mooie locatie staat en geeft aan dat er in het voorjaar weer een terras komt te staan. “Een fijne plek om een frietje, broodje of ijsje te eten”, aldus de eigenaar.

Door: Nationale Horecagids