Freshly Chopped opent nieuwe locatie in Amsterdam

Op 20 maart gaat Freshly Chopped de deuren van een derde locatie in Nederland openen. Het is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde fastfood. Zij gaan hun vestiging openen aan het Blijmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Dat meldt Foodclicks.

Bezoekers kunnen bij dit concept zelf hun gezonde en vooral verse maaltijd samenstellen. Daar komt de naam ook vandaan: de ingrediënten worden voor de ogen van de gasten gesneden. Die kunnen kiezen uit salades, wraps of choppitos, maar ook smoothies en sapjes. Ook is er een vast menu dat bezoekers kunnen kiezen, of zij stellen zelf een menu samen.

Het concept van Freshly Chopped begon in 2012 in Ierland. Daar won het al snel populariteit en het bedrijf zette de groei door naar andere landen, waaronder Nederland in 2022. Toen opende Freshly Chopped in Leiden. Later volgde een locatie in de Markthal in Rotterdam en nu gaat het de vleugels uitslaan in Amsterdam.

Snel en gezond

De service in de fastfoodketen is gericht op snelheid. Ook voor de locatie aan het Bijlmerplein is dat belangrijk. Daar lopen veel zakenmensen rond tijdens het middaguur, die vaak op zoek zijn naar een snelle, maar gezonde maaltijd. Om die snelle levering waar te maken, kunnen mensen hun bestelling plaatsen met een aangegeven tijdstip. Op dat moment staat de maaltijd klaar voor de klant, zodat zij die direct mee kunnen nemen.

Door: Nationale Horecagids