Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Eazie opent eerste vestiging langs de snelweg bij TotalEnergies

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 3 min
Eazie opent eerste vestiging langs de snelweg bij TotalEnergies
Tankstation TotalEnergies opent deze week de eerste Eazie-vestiging langs de snelweg bij hun servicestation Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp. Daarmee willen het servicestation en het healthy fastfood-concept een stap maken naar een duurzame en gezonde toekomst. De partijen zijn bij elkaar gebracht door Sandenburg-DST en zij ontwikkelden het concept en ontwerp voor de Eazie to go. Daarnaast opende TotalEnergies een nieuw luxe koffieconcept Café Bonjour in het servicestation aan de A4. Dit meldt Foodclicks.

Gezondheid en duurzaamheid gaan nu ook een rol spelen in de voedselvoorzieningen langs de snelweg. Zo wil Eazie inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen. Tijdens de Horecava is Eazie uitgeroepen tot het beste Fast Service en beste Maaltijdbezorgingsconcept van Nederland. Door deze samenwerking laten de bedrijven zien dat de tankstationwereld ook wil investeren in een gezonde en duurzame toekomst.

Gezonde opties voor onderweg

TotalEnergies vindt het belangrijk dat iedereen die onderweg is ook een gezonde maaltijd kan eten. Die optie bieden zij nu door de samenwerking met Eazie. De formulemanager van TotalEnergies, Alwin Kautz, geeft aan dat het de eerste keer is dat zij met een franchisestructuur werken. Hij denkt dat het servicestation bij Hoofddorp de meest geschikte locatie is om een geslaagde samenwerking met Eazie aan te gaan.

Duurzame transitie

De CEO van Sandenburg-DST, Markus Konings, zegt dat hij de samenwerking van de beide partijen een goede stap is richting de duurzame transitie naar de toekomst. Ook Rob Wolfs, de directeur van Eazie, zegt dat er direct een goede klik was tussen de twee organisaties. Volgens hem was TotalEnergies al bezig met het bedenken van een horecaconcept dat duurzame en gezonde voeding serveert. Dat is wat Eazie wil doen voor mensen, dus lijkt de samenwerking hem passend.

Door: Nationale Horecagids

07 juni '23 (12:46)

Utrechtse cafetaria Ten Beste neemt concurrent ’t Hoekje over

Het is bijna alsof Ajax plotseling Feyenoord overneemt. Of dat de McDonald’s Big Macs gaat verkopen in de Burger King. De Utrechtse cafetaria Ten Beste neemt het pand over van de buurman en concurrent ’t Hoekje. Dat meldt RTV Utrecht.

06 juni '23 (11:28)

Overheid lanceert campagne ‘Minder Wegwerpplastic’

De Rijksoverheid is begonnen met een campagne om wegwerpplastics te verminderen. Dat doet de overheid onder andere via de website . Daar kunnen cafetariahouders banners en teksten downloaden. Daarmee kunnen de ondernemers hun klanten informeren over de nieuwe regelgeving omtrent de Single Use Plastics (SUP’s). Die gaat 1 juli van start, meldt Frituurwereld.

05 juni '23 (11:26)

Frietbakkers Franky en Coen voor de twaalfde keer met friet naar Oekraïne

Op vrijdag 16 juni gaan de Brabantse cafetariahouders Franky van Hintum en Coen van Oosten voor de twaalfde keer afreizen naar Oekraïne. Daar gaan de twee naar het oostelijke deel van het land, naar de getroffen stad Bachmoet in de Donbas. Ze gaan opnieuw friet, snacks en frisdrank uitdelen. Dat meldt Frituurwereld.

05 juni '23 ( 9:33)

Zorgen over verkeersveiligheid rond nieuwe McDonald’s Krimpen

De aanstaande vestiging van de McDonald’s in Krimpen aan den IJssel levert de nodige bezorgdheid op onder bewoners. Saskia Bijl van Krimpens Belang bracht afgelopen donderdagavond tijdens de raadsvergadering de verkeersveiligheid rondom het fastfoodrestaurant ter sprake. Zij stelt dat de locatie al een punt is waar vele mensen oversteken en veel fietsers rijden. “Is er al nagedacht over de situatie die de komst van het restaurant met zich meebrengt?” Dat meldt het Kontakt.

01 juni '23 (13:23)

Voedingscentrum blijft aandringen op terugdringen verkooppunten fastfood

Volgens het Voedingscentrum is het lastig overgewicht bij kinderen en jongeren terug te dringen omdat maatregelen vaak vrijblijvend zijn en de verleidingen groot blijven. Bij de aanpak gaat het volgens een woordvoerster ook om "intrinsieke motivatie".

01 juni '23 ( 9:38)

Wat betaal je straks voor wegwerpbekers- en bakjes met plastic?

Wie vanaf 1 juli eten of drinken afhaalt of laat bezorgen, betaalt extra voor wegwerpbekers en -bakjes die (deels) gemaakt zijn van plastic. Ondernemers mogen die niet meer gratis aanbieden. Ook zijn zij vanaf 1 juli verplicht om een herbruikbare optie aan te bieden. Dat kan op twee manieren: ondernemers vullen de beker of het bakjes dat je zelf meebrengt of bieden een beker of bakje aan dat je weer terug kunt brengen. Van wegwerp naar hergebruik: beter voor het milieu en voor de portemonnee, meldt Rijksoverheid.

31 mei '23 (13:22)

Sugo Pizza gaat inzetten op plantaardig

Pizzaketen Sugo Pizza neemt voortaan plantaardig als de norm voor hun gerechten. Binnenkort lanceert de onderneming een nieuwe menukaart, waar de vierkante pizza’s met dierlijke producten een aparte sectie krijgen. Om de plantaardige pizza’s aan te kleden gaat Sugo Pizza een samenwerking aan met Redefine Meat. Dat meldt Out of Home Shops.

30 mei '23 (14:08)

Steeds meer partijen naar frietmarkt via loaded fries

De frietmarkt krijgt steeds meer nieuwe spelers op het toneel. Met de verkoop van loaded fries, frietjes met extra garnering en toppings, treden ook non-frietzaken in de markt van de gefrituurde aardappelen. Zo is recent Domino’s Pizza begonnen met de verkoop van deze luxe frietes. Ook lunchroom Bufkes verkoopt al enige tijd loaded fries. Dat meldt Frituurwereld.

26 mei '23 (11:44)

New York Pizza en FOUR Amsterdam gaan exclusieve samenwerking aan

New York Pizza en kledingmerk FOUR Amsterdam hebben binnen een exclusieve samenwerking een speciale collectie ontwerpen: NYP X FOUR. De collectie bevat onder meer een Varsity jacket, een hoodie en een pet. Pizzabakkers en -koeriers die nieuw in dienst komen bij New York Pizza, krijgen gratis een t-shirt van de collectie die 79 euro kost. Vanaf 26 mei 2023 is de NYP X FOUR-collectie in beperkte oplage beschikbaar via FOUR Amsterdam. Dit meldt New York Pizza.

26 mei '23 (11:19)

'Geen tekorten aan nasi- en bamischijven bij snackbars die ze zelf maken'

Volgens directeur Frans van Rooij van het Nederlands Frituurcentrum kunnen tekorten aan nasi- en bamischijven voorkomen worden als snackbars die producten zelf maken. Door grote vraag naar deze snacks bij de Achterhoekse saus- en snackmaker Elite, dreigde er een tekort. Frituurondernemers die nooit tekortkomen, zijn degenen die ze zelf maken. Dit meldt Frituurwereld.