Normal_new-industrial-deep-fryer-equipment-close-up-2022-02-03-05-41-27-utc-min__1_

Lekkerrr Hoogzandveld en de Daltons in Voorthuizen hebben het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri mogen ontvangen. Eigenaar Jan-Willem Voet van Lekkerrr nam in mei 2022 de cafetaria over, die tot die tijd in handen was van een ondernemersechtpaar. Robbert Jan de Veen van De Daltons is al een bekende ondernemer in de frituurbranche en heeft de afgelopen jaar al link wat vakprijzen weten binnen te halen. Dit meldt FoodClicks.

Wie bij Lekkerrr Hoogzandveld in Nieuwegein binnenloopt kan kiezen uit vele (glutenvrije) snacks en diverse kipproducten. Ook is er een uitgebreid assortiment aan fritesspecials, waarbij men patat met diverse toppings kan krijgen, zoals spicy chicken, teriyaki of stoofvlees.

Duurste hamburger ter wereld

De Veen trok met De Daltons al internationale aandacht met zijn hamburgersandwich The Golden Boy. Deze kost 50.000 euro en staat daardoor in The Guiness World Records als duurste hamburger ter wereld. Door zijn Amerikaanse ervaring is de burgerkaart van De Daltons dan ook uitgebreid.

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky