Vaste energieprijzen aangeboden door ProFri in samenwerking met NHN

Vakvereniging ProFri bood samen met energiepartner COMCAM eerder dit jaar leden energiebundels aan tegen lage tarieven. Met Nieuw Horeca Nederland (NHN) zet ProFri nu een tandje harder. Naast frituurzaken kunnen nu ook andere bedrijven meedoen met de najaarsbundel. Volgens ProFri leveren de prijzen voor 2023 en 2024 veel blije gezichten van ondernemers op. Dat meldt ProFri. 

“Zowel de overheid als marktdeskundigen verwachten dat de onrust op de energiemarkt voorlopig blijft aanhouden. Eerder dit jaar hebben we al veel leden kunnen helpen aan vaste lage prijzen. De prijzen in de nieuwe bundel liggen weliswaar hoger, maar je weet wel waar je aan toe bent en dat zorgt voor rust in je hoofd”, aldus Frans van Rooij. 

Energierekening 

Er kloppen ook steeds meer andere bedrijven dan frituurzaken bij ProFri aan. “Ook fabrikanten en leveranciers. Ze willen net als veel van onze leden af van hun onvoorspelbare en vaak torenhoge energierekening. Met de stichting NHN kunnen we meer bedrijven de helpende hand reiken”, zegt Van Rooij. 

Van Rooij raadt wel alle horecaondernemers aan om tijdig te beslissen en niet te wachten tot het huidige contract afloopt. “Meld je dus ook aan als jouw huidige energiecontract pas afloopt in de loop van 2023.” 

Door: Nationale Horecagids / Femke van Arendonk