Deze horecazaken hebben de deuren geopend in juni en juli in onze Domstad

Er komen regelmatig nieuwe horecazaken bij. Zo ook in Utrecht. Dit zijn de nieuwste aanwinsten in de stad die in juni en juli de deuren hebben geopend. Dit meldt Indebuurt Utrecht.

Café Concours

Café Concours heeft op 17 juni de deuren geopend. De zaak zit recht tegenover Restaurant Concours aan de Biltstraat 20. Bezoekers kunnen hier genieten van allerlei kleine borrelhapjes onder het genot van een wijn, cocktail of biertje.

BoulesBitesBar

Ben je tijdens jouw vakantie in Frankrijk fan geworden van jeu de boules? Dan kun je jouw hart ophalen. Sinds 17 juni is er in Utrecht een jeu de boules bar geopend. Niet alleen kun je er een balletje gooien, maar ook is er ruimte om een biertje te drinken en een snack te eten.

Karma Kebab

We houden allemaal van een vette hap, zoals een lekker broodje kebab. Voor veganisten is het aanbod echter schaars geweest. Daar komt nu verandering in. Bij Karma Kebab is alles plantaardig. Veganisten en vegetariërs die zoeken naar een lekker broodje kebab kunnen bij Kanaalweg 50 terecht.

Broodje Ben

Er is een nieuwe vestiging van Broodje Ben in de Domstad. Deze is gevestigd aan W.A. Vultostraat in Hoograven. De locatie is geopend ter vervanging van de winkel die eerst aan de Steenovenweg 8 in Utrecht zat. Deze moest helaas sluiten, omdat het contract afliep.

The Gyros Bar

Zin in een Griekse heerlijkheid? Dan kun je terecht in Hoog Catharijne. Hier verkopen ze heerlijke pitabroodjes met een berg vlees en tzaziki. Daarnaast staan loaded fries ook op het menu. Overigens kunnen veganisten en vegetariërs ook terecht in de zaak voor iets lekkers.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer