SushiPoint opent alweer 38ste vestiging

De afgelopen jaren groeide SushiPoint minder hard dan in de jaren voor corona. Dit jaar maakt de bezorg- en afhaalketen een inhaalslag en komen er zeven nieuwe vestigingen bij. Donderdag 23 juni opent SushiPoint zijn 38ste vestiging in Oosterhout. De komende maanden volgen nog nieuwe vestigingen in onder meer Deventer, Woerden en Lelystad. Dit meldt SushiPoint. 

SushiPoint bestaat ruim twaalf jaar en groeide de afgelopen jaren gemiddeld met vijf nieuwe vestigingen per jaar. Tijdens de coronapandemie nam de keten gas terug. "We hadden het als afhaal- en bezorgrestaurant drukker dan ooit in coronatijd, maar daardoor nam ook de druk op ons personeel toe. We hebben toen al onze energie in het behouden van de goede service gestoken en minder in de uitbreiding van het aantal vestigingen”, legt eigenaar Hajo Bertrand van SushiPoint uit. "Daarom zijn we nu alles aan het inhalen en openen we dit jaar zeven nieuwe vestigingen.”

SushiPoint in Oosterhout 

De vestiging in Oosterhout zit aan het Arendshof 217 en wordt donderdagavond 23 juni van 18.00 tot 21.00 uur feestelijk geopend voor personeel, collega’s, plaatselijke ondernemers en genodigden. Vanaf vrijdag 24 juni is de sushizaak geopend voor afhaal- en bezorging. Axel Koole is daar de nieuwe franchisenemer. Hij draaide de afgelopen maanden als shopmanager mee in de vestiging in Capelle aan den IJssel en Den Haag en wilde dolgraag een nieuwe vestiging openen in de omgeving waar hij vandaan komt.

Door: Nationale Horecagids