Taco Bell, Subway en Burger King krijgen plek in Brier59

Op de plek van het voormalig wegrestaurant de Geffense Barrière komt Brier59, waar diverse restaurants en fastfoodketens hun deuren openen. In april werd al bekendgemaakt dat daar de tweede vestiging van burgerrestaurant Ome Toon komt, maar ook bekendere merken als Burger King, Taco Bell en Subway krijgen er een plek. Het plan is om voor het einde van dit jaar te starten met de bouw van Brier59. Dit meldt het Brabants Dagblad.

Mensen kunnen er straks naast eten, ook werken en opladen. Doelgroepen zijn de dagelijkse forens maar ook gezinnen uit de buurt. Het plan voor Brier59 ligt er al een tijdje, maar nog niet alle handtekeningen stonden onder het contract. Inmiddels is het bestemmingsplan klaar, maar moet de bouwvergunning nog binnenkomen.

Drive-thru

De fastfoodketens Burger King, Taco Bell en Subway krijgen een drive-thru. Het lokale burgerrestaurant Ome Toon gaat ook bezorgen aan bewoners van Geffen en Os. Ontwikkelaar Stein is nog in gesprek met een restaurant in een gezonder segment om een locatie in Brier59 te openen en mogelijk volgt ook een nieuwe vestiging van een bekend koffieketen.

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky