Vacature bij New York Pizza: allereerste pizzabezorger in de ruimte

New York Pizza zoekt ’s werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte. Het gaat om een commerciële actie van New York Pizza, maar het is wel een actie met een verhaal. Dit meldt Metro.

Pizzabezorgers zijn nog maar moeilijk of amper te vinden. Vandaar dat New York Pizza deze actie in het leven heeft geroepen.

Personeelstekort onder bezorgers

Het bedrijf heeft op dit moment al vijfhonderd vacatures in Nederland openstaan. Voor de uitverkoren pizzabezorger heeft New York Pizza een plek gereserveerd bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht. Die zou ergens in 2023 plaatsvinden. Er klinkt echter ook een noodoproep: “De ruimtereis is een ultieme poging van de pizzaketen om bezorgers te vinden nu het personeelstekort onder bezorgers ongekende hoogte heeft bereikt.”

Allerbeste bezorger van Nederland

Pizzabezorgers die minimaal vier maanden in dienst zijn maken kans op de ruimtereis. Komend jaar bepalen klanten van de pizzaketen wie de allerbeste bezorger is van Nederland. Daarna gaat de gelukkige winnaar een training krijgen voor de allereerste pizzabezorging in de ruimte. 

Opvallende actie

Een andere pizzaketen, Domino’s Pizza, had in september ook al een opvallende actie. Zij zochten een professionele pizzaproever.

Door: Nationale Horecagids