Normal_dunkindonutspopupstore3

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Zoetermeer. Een langgekoesterde wens om ook Zoetermeerders te voorzien van heerlijke koffie en donuts gaat eindelijk in vervulling. De pop-up Store opent op 28 augustus 2019 om 8.00 uur aan de Westerwaarts en zal een jaar op deze locatie blijven. Hierna wordt een definitieve vestiging geopend op een andere locatie in het centrum. Dit meldt Dunkin'.

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en baked goods-merken, doet het goed in Nederland.
Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven en Tilburg geopend. In augustus is het dan eindelijk de beurt aan Zoetermeer, waar Dunkin’ een pop-up Store zal openen aan de Westerwaarts 22. Het uitgangspunt is dat de koffie- en donutketen zich na een jaar op een andere locatie definitief in het centrum zal vestigen.
 
“Het was al heel lang onze wens om een Dunkin’ Store in Zoetermeer te openen, maar de zoektocht naar een geschikt pand bleek nogal een klus. Uiteindelijk hebben we besloten het heft in eigen hand te nemen en eerst een tijdelijke pop-up store te openen. Na een jaar hopen we een pand voor een definitieve vestiging te hebben gevonden, zodat Zoetermeerders kunnen blijven genieten van onze heerlijke koffie en donuts”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.
 

Pop-up Dunkin’ Zoetermeer

 
Op 28 augustus 2019 om 8.00 uur opent het Dunkin’ pop-up Store Zoetermeer haar deuren aan de Westerwaarts 22. Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke openingsactie. De eerste vijftig klanten krijgen bij aankoop van een box met zes donuts, een box van zes extra donuts gratis. De Store zal dagelijks geopend zijn van 8.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.
 

Dunkin’ App

 
Ga je een bezoekje aan Dunkin’ brengen? Zorg dan dat je de app hebt gedownload. De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donutmerk te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans worden via de app beloond met veel kortingen en spaarvoordelen. Bij het downloaden van de app kan er op de dag van de opening van Dunkin’ Zoetermeer een heerlijk gratis drankje naar keuze worden gehaald.
 

Voormalig Dunkin’ Donuts

 
Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts-winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.
 
Door: Nationale Horecagids