17 juni 2016 om 13:44
< 1 min lezen

Het roer om: van restaurant naar hippe cafetaria

Al een aantal jaren liep Eelco van der Tuin, voormalig eigenaar van een luxe bistro, rond met het idee om een cafetaria te beginnen. ‘Ik wilde luxe en kwaliteit combineren met een laagdrempelige setting.’ Eind mei opende hij aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch zijn Friethuys Kobus. ‘Een cafetaria 2.0’, vertelt hij lachend. 

Relevante artikelen

Alles van fastfood
    • Fastfood

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    Gisteren om 11:50
    • Fastfood

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland