Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

HorecaEvenTT in Assen gestart!

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 5 min
location_on [xx]km
10, 11, 12 februariHorecaEvenTT is de vakbeurs voor de horeca- en recreatiebranche. Door de kenmerkende combinatie van noordelijke horecabedrijven met de recreatiesector zal HorecaEvenTT hier speciale aandacht aan deze sector schenken.

HorecaEvenTT richt zich direct op ondernemers en managers in de horeca. Natuurlijk zullen veel A-merken en dienstverleners die zich richten op de horecabranche aanwezig zijn met hun producten en diensten. Daarnaast zullen er elke dag speciale workshops, demonstraties en talks worden georganiseerd. Wat zijn de trends in het binnen- en buitenland? Welke formules hebben succes? En onder welke omstandigheden? Hoe maakt u van uw bedrijf een merk? Kortom, een uitgebreide selectie van onderwerpen die voor iedere ondernemer interessant zijn. Voor u als exposant een prima kans om uw product en/of dienst onder de aandacht te brengen in een persoonlijke en professionele omgeving, op een splinternieuwe locatie met veel toekomst. De nieuwe beurs dankt het ontstaan met name aan veel standhouders die minder content waren met de versnippering van horecavakbeurzen in het Noorden van het land. Zij hebben gepleit voor samenwerking en concentratie.

De organisatie heeft een nuchtere, noordelijke ambitie: gewoon zorgen voor een sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten.

Waarom deelnemen aan HorecaEvenTT?
• Sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland
• Breed scala aan regionale- en landelijke exposanten
• Direct toegang tot een omvangrijke en geïnteresseerde doelgroep
• 78% van de bezoekers is beslissingsbevoegd
• Naamsbekendheid vergroten
• In drie dagen tijd veel contacten leggen en bestaande contacten onderhouden
• Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer
• Sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten
• HorecaEvenTT voert voorafgaand aan de beurs een uitgebreide promotiecampagne, waarin u als deelnemer uw product of dienst extra onder de aandacht kunt brengen
• Elke deelnemer ontvangt 250 gratis registratiekaarten
• De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen
• Drie dagen lang culinaire topwedstrijden
• TT Hall beschikt over 6000 gratis parkeerplaatsen
• TT Hall ligt centraal in Noord-Nederland, is makkelijk te bereiken en daardoor een ideale beurslocatie

© Nationale Horecagids

20 juni '23 (13:58)

Italian Fine Dining restaurant Aroma in Vaassen uitgeroepen tot ‘Italiaans Restaurant van het Jaar’

Maandagavond is het Italiaanse fine dining restaurant Aroma uit Vaassen uitgeroepen tot ‘Italiaans Restaurant van het Jaar’. Tien restaurants waren genomineerd door publiek en jury voor deze jaarlijkse onderscheiding. De publieksprijs ging naar Vicio Il Mastro Pastaio uit Amsterdam. Het Italiaans Restaurant van het Jaar is voor de elfde keer georganiseerd door Italië Magazine van Credits Media. 

20 juni '23 (13:39)

Niet vijf, maar zes chefs gaan door naar Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 19 juni was de Cookoff voor een plek in de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Elf chefs kookten nek aan nek in de Kookfabriek in Rotterdam. Door het grote aantal aanmeldingen is besloten om een voorronde te organiseren. De kwaliteit was erg hoog en na een zinderende strijd hebben uiteindelijk zes chefs zich weten te plaatsen voor de Nederlandse finale die zal plaatsvinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op maandag 18 september, meldt Bocuse d’Or.

16 juni '23 (11:00)

Noord-Hollandse horeca en winkeliers steeds vaker te maken met geweld

Het aantal winkeldiefstallen in Noord-Holland is in de eerste maanden van 2023 met 60 procent toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de politie. Ook kampen veel winkeliers en horecagelegenheden vaker met geweld, intimidatie en agressie tegen personeel. Op 21 juni is dit dan ook het gespreksonderwerp tijdens de online talkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ van Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland. Dat meldt Haarlem Updates.

16 juni '23 (10:26)

Tijdens Cookoff Bocuse d’Or strijden dertien chefs om finaleplek

Aankomende maandag is de Cookoff voor de Bocuse d’Or Nederland. Dan gaan in totaal dertien chef-koks tegen elkaar strijden voor een plek in de Nederlandse finale, die op 18 september tijdens Gastvrij Rotterdam plaatsvindt. Vijf chefs kunnen zich plaatsen voor de finale. Dat meldt Bocuse d’Or Nederland.

16 juni '23 ( 9:42)

Voedselattractie World Food Experience dient aangepast plan in

De stichting World Food Experience heeft een nieuw plan ingediend nadat de vorige versie eind vorig jaar van tafel werd geveegd door de Raad van State. Met dit plan verwacht de organisatie wel groen licht te krijgen van de gemeente Ede en provincie Gelderland. Zo staat in de nieuwe bouwplannen dat er geen nieuwbouw komt. Dat meldt World Food Experience.

14 juni '23 (13:49)

Gemeente zet rem op horeca Boothuys Valkenswaard

Buitensportbedrijf Rofra moet de horeca-activiteiten in ‘t Boothuys beperken. Dat heeft de gemeente Valkenswaard bepaald. Rofra is het daar niet mee eens en stapt met de zaak naar de rechter, meldt Eindhovens Dagblad.

13 juni '23 ( 9:56)

Nederland Schoon start bewustmakingscampagne wegwerpplastics

Per 1 juli start de nieuwe wetgeving wegwerpplastics. Nederland moet daar bewust van worden. Daarom start de campagne ‘Supporter van Schoon’. Deze campagne is een initiatief van Nederland Schoon. Zij werken samen met procenten en importeurs van verpakkingen. Op 21 juni wordt de campagne gestart in Den Haag samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in aanwezigheid van staatssecretaris Vivianne Heijnen. Dat meldt Foodclicks.

13 juni '23 ( 9:29)

Twan Hakvoort tweede SVH Meesterondernemer in Nederland

Afgelopen vrijdag is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Twan Hakvoort is daarmee de tweede horecaondernemer in Nederland die deze titel heeft gehaald. Hij is ook de 300e SVH Meester van Nederland. De titel is de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca, meldt SVH.

12 juni '23 (13:07)

Braderie Geldrop is klaar met ‘gezeur’ van winkeliers en horeca en kapt ermee

Al bijna vijftig jaar is het een traditie in Geldrop. Op de laatste zondag van mei wordt jaarlijks de Mei’se Mert gehouden. Dit is een evenement dat jaarlijks tussen de 20.000 en 30.000 bezoekers trekt. Door ‘zeurende’ horecaondernemers en winkeliers was het echter de laatste editie van de braderie, meldt Omroep Brabant.

12 juni '23 (12:13)

Gemeente Nieuwegein vraagt ondernemers mee te spreken over nieuw horecabeleid

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe horecabeleid voor de stad en omgeving Nieuwegein. De gemeente heeft een conceptversie klaarliggen. Daarom nodigt die ondernemers uit om te reageren op de conceptversie. Dat meldt Gemeente Nieuwegein.