Alphens Restaurantweek in volle gang

Door Nationale Horecagids
2 min
Vanaf maandag kunnen bezoekers van Alphen aan den Rijn een bezoekje brengen aan de Alphens Restaurantweek. Van 15 mei tot en met 25 mei staat de stad in het teken van meergangendiners bij verschillende restaurants. Dat meldt Alphens.

Tijdens de Restaurantweek kunnen bezoekers voor een voordelige prijs een meergangendiner bij de aangesloten restaurants proberen. De prijs ervan is 29,95 euro of 34,95 euro. Er is ook veel diversiteit in het aanbod. Of je zin hebt in een stukje pizza of een Indiase curry, het aanbod is aanwezig.

Restaurants

Deze editie zijn er zestien restaurants die meedoen aan de Alphens Restaurantweek. Deze zijn: Restaurant ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaarsde Kat, Koeien en Kaas, Wet ‘n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant. De menu’s vind je hier. Daar is het ook mogelijk om een reservering te maken bij een van de restaurants.