9 januari 2012 om 09:33
< 1 min lezen

Van topkok tot voedselbank op de Horecava

AMSTERDAM (ANP) – Op de 56e editie van horecavakbeurs Horecava kunnen de bezoekers zich te goed doen aan gerechten van topkoks, of een kijkje nemen bij de stand van de Voedselbank en alles wat daartussen zit. Vanaf maandag mogen de professionals zich verlekkeren in de RAI, waar zo’n 600 exposanten hun producten of kunstjes vertonen.

Tijdens de Horecava wordt de campagne ‘Tafelen in Nederland – Lekker Duurzaam’ gelanceerd. Dat wordt de aftrap van een jaar waarin zowel de Nederlandse horeca als de zorg- en welzijnsinstellingen ,,smakelijke streekmenu’s” op tafel zetten.

De Voedselbank, die kampt met schaarste, kruipt dicht bij het vuur door op de beurs te gaan staan. De organisatie hoopt de horecamensen op de beurs te bewegen duurzame voornemens om te zetten in maatschappelijk verantwoorde daden.

Relevante artikelen

Alles van evenementen
  • Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party
    • Evenementen

    Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party

    3 september 2025 om 10:37
  • Burgemeester Zandvoort: 'Ontzettend gezellige dag'
    • Evenementen

    Burgemeester Zandvoort: ‘Ontzettend gezellige dag’

    1 september 2025 om 12:36

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland