Nieuws & Trends op Food Inspiration Days
EINDHOVEN - De Food Inspiration Days op 24 en 25 oktober in het Evoluon in Eindhoven wordt een Triple A event. Triple A staat voor Andersdenken, Ambacht en Azië. Het jaarlijkse inspiratie-event stilt de honger van foodprofessionals met presentaties van de jongste trends, opmerkelijke visies en boeiende sprekers.
Daarnaast verzorgen foodproducenten en toeleveranciers demonstraties, proeverijen, productinnovaties en noviteiten.
Spraakmakend concept
We prikkelen de deelnemers aan het congres met foodconcepten uit Azië, dat hét voorbeeld wordt voor het westen. We confronteren ze aan de vaste hand van meesterslagers met ‘vergeten vlees' en beleven een geheel nieuwe kijk op fooddesign in de rock & roll keuken met onder andere een spraakmakend concept van Jonnie Boer."
Inspirators en Innovators
Een keur van inspirators en innovators staat op het podium. Onder hen: Kasia Vermaire, theesommelier & health coach over een razendsnel furore makend teaconcept; Meesterslagers met vergeten vlees; Fooddesigner Nick Twaalfhoven, die kunst en muziek integreert in foodbeleving; Dominique Persoone, Shock-O-Latier, die de zaal meeneemt op een sensationele chocolade-expeditie; marketingoeroe Jos Burgers; Pieter Aalbers die het rondreizend restaurantconcept Buitengewoon in 't Land introduceerde en Food Inspirations eigen Hans Steenbergen, foodtrendwatcher, met de nieuwste trends in de internationale wereld van food & hospitality.
Noviteiten
Op de Food Inspiration Boulevard presenteren zich maar liefst 30 toonaangevende foodproducenten en leveranciers met demonstraties, proeverijen, productinnovaties en noviteiten.
Onderstaand een kleine greep van de deelnemende foodproducenten en leveranciers:
Alpro, Deli XL, Douwe Egberts Coffee Systems, Heinz Foodservice Benelux, Miele, Mövenpick, Nestlé Professional, Nestlé Nescafé, SPA Nederland, Sligro, Unilever Food Solutions.
Klik hier voor meer informatie.
© Nationale Horecagids