Normal_pexels-vidal-balielo-jr-11295869

Maar liefst 34 chefs met bij elkaar 54 sterren zijn verzameld om achter het fornuis te staan in restaurant M*. Bekende namen, zoals Roy Eijkelkamp, Fred Mustert en Arjan Speelman hebben samen met curator en medebedenker van de Masters Expo, Carsten Klint, dit initiatief van de grond kunnen krijgen. Het restaurant is open voor zowel lunch als diner. Maar wees snel, want wie wil genieten van deze culinaire hotspot moet opschieten, het aantal couverts voor het restaurant is beperkt.

 

De chefs zijn bij elkaar gekomen tijdens de Masters Expo, een beurs in de Amsterdamse Rai. Deze beurs is niet alleen een verzamelpunt voor succesvolle ondernemers, maar ook voor mensen die van de culinaire wereld willen genieten.

Aftrap Masters Expo

De expo staat gepland van 8 tot en met 12 december. De expo is bedoeld om zaken te doen, maar het is ook een gelegenheid voor de exposanten en bezoekers om te netwerken. De eerste dag zal afgetrapt worden met een bezoek aan Master Talks. Dit is een programma waaraan onder andere Rico Verhoeven, Cor van Zadelhoff en Atliay Uslu aan mee hebben gewerkt.

Door: Nationale Horecagids