WK in november en december: zijn horecaondernemers er klaar voor?

Als er massaal feest gevierd moet worden, dan zijn horecazaken er vaak als de kippen bij. Maar zijn ze ook klaar voor het WK in november en december? Dit meldt Entree Magazine.

Papa Jim Sportsbar in Tilburg is er in ieder geval klaar voor. Zelfs op de wc kunnen gasten straks wedstrijden volgen op een flatscreen. In de hele bar hangen er maar liefst dertig schermen op dit moment en voor het WK worden er nog vier aangeschaft voor buiten.

Tribune-opstelling

De bedoeling is dat er onder parasols op het terras een tribune-opstelling wordt neergezet met statafels er achter. De horecaondernemer van de bar wil gaan knallen met de versiering: grote en kleine vlaggen, spandoeken, oranje ledverlichting en ga zo maar door. Het creëert volgens de bar in ieder geval een goede feestelijke sfeer.

Zelf ook aan de slag?

Nog geen idee waar je als horecaondernemer moet beginnen? Het WK biedt volop mogelijkheden om uit te pakken. Zo kunnen er kijkhoeken voor kleine groepen worden gecreëerd, grote raamstickers worden geplakt en oranje kerstballen worden opgehangen om de sfeer erin te krijgen.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer