Deze drie zaken in Utrecht zijn genomineerd voor de 'Oscars van de horeca'

De 'Oscars van de horeca', zo worden de Entree Awards ook wel genoemd binnen de horecabranche. Ze hebben dus een behoorlijke reputatie en daarom zijn deze drie zaken in Utrecht trots dat ze zijn genomineerd. Dit meldt Indebuurt Utrecht.

Ieder jaar reikt Entree Magazine, een horecavakblad, de Entree Awards uit. De jury bestaat uit horecaprofessionals die alle horecazaken die het afgelopen jaar zijn geopend of vernieuwd zijn onder de loep neemt. In verschillende categorieën zijn 54 zaken dit jaar genomineerd, waaronder drie in Utrecht.

De vorig jaar geopende Carmel Market is een zaak dat genomineerd is in de categorie Best new dine & drink concept (150+ guests). De tweede nominatie in de Domstad valt in de categorie Best New Restobar, namelijk Café Concours aan de Biltstraat. Tot slot is de Nieuwe Dikke Dries genomineerd in de categorie Best New Café. Deze café bestaat al sinds 1975, maar afgelopen jaar heeft eigenaar Jos de Winter alles vernieuwd.

Uitreiking

De uitreiking van de awards gebeurt op maandag 28 november. Tot die tijd blijft het voor de zaken dus nog even spannend of zij de vlag kunnen uithangen.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer