Achterhoek Kookt verplaatst naar najaar door gebrek aan horecapersoneel
Achterhoek Kookt richt zich op de liefhebbers van de horeca. Iedereen die bezig is met koken, kan naar het evenement gaan. Of diegene nu professioneel kok, een zij instromer of een hobbykok is. Op het evenement kunnen er workshops worden gedaan.
Afzeggingen
Vooral professionele koks hebben de afgelopen weken moeten afzeggen, omdat het simpelweg te druk in de horeca is. De restaurants zitten overvol, terwijl er een groot personeelstekort is. Daarom moeten juist de koks aan het werk.
Mede-organisator Wim Slotboom vindt het jammer dat het evenement is verplaatst, maar voor nu is het het juiste besluit. Een workshop geven aan twee geïnteresseerden kan immers niet uit, vindt Slotboom.
Nieuwe datum onbekend
De precieze nieuwe datum is nog niet bekend, maar het evenement zal wel weer plaatsvinden in de DRU in Ulft.
Door: Nationale Horecagids / Eline Boer