Voorzitter Foodservice Insituut doet oproep voor gezamenlijke horecapromotie

Het grote tekort aan horecapersoneel is in de hele foodservicesector merkbaar. De afwassers, bedienden en koks zijn niet aan te slepen. Daarom wil Walter Seib, de voorzitter van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en CEO van HMS Host, samen met andere bedrijven uit deze sector promotie gaan maken voor het werken in de horeca. Op deze manier hoopt hij het werken in de foodservice aantrekkelijker te maken en daarmee het personeelstekort te verkleinen. Dit meldt FoodClicks.

De Voorzitter van FSIN wil vooral laten zien dat de foodservicesector een leuke en aantrekkelijke branche is om in te werken. En waar ook kans is op een goede carrière. Als een van de grootste werkgevers met maar liefst zeshonderd horecalocaties in negentien landen, heeft Seib dan ook het initiatief voor deze promotiecampagne genomen. Hoe meer bedrijven er meer doen, hoe groter het bereik en effect ervan.

Aanmelding bijdrage reclamecampagne

Voor de uitwerking van de campagne heeft hij de hulp van collega Kimberly DeMello, vicepresident HR International van HMSHost ingeschakeld. Bedrijven in de foodbranche kunnen meedoen en ideeën aan dragen om deze promotieactie tot een succes te maken. Om deel te nemen kan er contact opgenomen worden met Kimberly DeMello via kimberly.demello@hmshost.net.

Door: Nationale Horecagids
Beeld: FSIN