Beat Park

Een aantal festivalorganisatoren werkt aan een plan om het Belgische concept Beat Park naar Nederland te halen. Daarbij treden artiesten live op voor publiek dat vanuit een eigen auto het optreden volgt. De bedoeling is om in de zomer de drive-in shows te kunnen houden.

Momenteel lopen er gesprekken met meerdere locaties, waaronder recreatiepark Aquabest in Best, waar eerder festivals als Supersized Kingsday, Lakedance en Winter Park Festival zijn gehouden. "Het wegvallen van de festivals deze zomer is een enorm zware klap voor de hele eventsector. Een zomer zonder enige muziekbeleving is voor ons, net als voor iedere muziekliefhebber en festivalganger, simpelweg ondenkbaar", laat Jochem van Pelt, een van de organisatoren, weten in een persbericht. Hij werkt samen met de Belgische initiatiefnemers aan het plan.

Beat Park

Bij Beat Park kunnen muziekliefhebbers genieten van een live concert of festival vanuit de auto. Via een lokale FM-frequentie of WIFI-signaal kan het geluid via de autoradio worden afgespeeld.

Door: ANP