Lowlands

De organisatie van Lowlands "baalt net zo hard" als de festivalgangers die al een kaartje hadden gekocht van de afgelasting van het evenement. Als gevolg van de verlengde coronamaatregelen kan Lowlands deze zomer niet plaatsvinden. Het festival wordt verplaatst naar 20, 21 en 22 augustus 2021.

"Iedereen zag het al aankomen, maar nu is de kogel door de kerk", begint de festivalorganisatie een bericht aan kaarthouders. "We balen daar net zo hard van als jullie, want iedereen had er onwijs veel zin in: de kaarten waren in no time uitverkocht, artiesten, kunstenaars, schrijvers, theatermakers, wetenschappers, foodies en crews waren geboekt en iedereen stond te popelen om naar Biddinghuizen te komen. Maar we kunnen niet anders: we're in this together en iedereen begrijpt dat de maatregelen die door de overheid zijn getroffen nodig zijn. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en beloven je dat we van Lowlands 2021 een feest als nooit tevoren maken."

Kaarten voor Lowlands 2020 blijven geldig voor de editie volgend jaar omdat het festival is aangesloten bij de 'Bewaar je ticket, geniet later'-regeling. Tickethouders krijgen ook de optie hun kaarten om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen, maar de festivalorganisatie vraagt daarvoor wat geduld. "Op dit moment werken we samen met Ticketmaster aan de technische afhandeling van de tegoeden en refunds. We hebben hier wat tijd voor nodig en hopen hiervoor op je begrip."

Door: ANP