Stockfoto Champagne

Heb je dit jaar iets te vieren? Staat er een leuk feestje op de planning en wil je dat het liefst zo compleet mogelijk maken? Dan kun je natuurlijk niet zonder een heerlijk flesje champagne of wellicht zelfs meer flessen. Helaas kunnen de kosten dan al snel behoorlijk stijgen en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Gelukkig is dat niet persé noodzakelijk. Er zijn namelijk meer dan genoeg goedkope champagneflessen die uitstekend geschikt zijn voor een feestje. We zetten er hieronder vijf voor je op een rijtje!

Champagne Pannier Brut 
Een heerlijke en zeer toegankelijke fles bubbels die geschikt is voor iedere feestelijke gelegenheid. Deze heerlijke feestwijn wordt ingezet op tal van verschillende feestjes en heeft accenten van citrus en appel. Champagne Pannier Brut beschikt over 12% alcohol en kost zo'n zeventien euro per fles. Daardoor is deze goedkope champagne perfect om te schenken tijdens kleinschalige feestjes waarbij je voor niet al te veel geld tóch goede champagne wil drinken. 

Champagne Comte de Brismand Brut Reserve 
Misschien wel één van de grootste verrassingen in dit rijtje. Het lijkt haast onmogelijk om een champagne te vinden die zo goed is en tegelijkertijd zo ontzettend goedkoop. Hoewel je voor deze fles bubbels slechts 13 euro betaalt, hoeft deze absoluut niet onder te doen voor champagne uit hogere prijsklassen. Deze verrassend goede fles champagne is gemaakt van drie verschillende druivensoorten en beschikt over accenten van groene appel en sinaasappel. 

Moët & Chandon Brut Imperial 
Een uitstekende champagne voor de liefhebber. Deze fles is vervaardigd uit heel veel verschillende druivensoorten en heeft accenten van onder andere citrus, bloemen, appel, noten en granen. Een perfecte fles om te gebruiken wanneer er iets te vieren valt. Te verkrijgen bij de betere drankhandel voor iets meer dan dertig euro. 

Pommery Brut Royal 
Op zoek naar een frisse maar tegelijkertijd heerlijk smakende champagne? Dan is de Pommery Brut Royal een absolute aanrader. Deze heerlijke en toegankelijke fles champagne heeft een zuivere smaak zonder dat deze direct droog wordt. Prima te gebruiken bij welke feestelijke gelegenheid dan ook! Voor een Pommery Brut Royal van 0.75 l betaal je 26 euro. 

De lekkere Dom Perignon Brut mag niet in dit rijtje ontbreken. Je betaalt er met een bedrag van 120 euro wel een stuk meer voor dan de andere vier flessen maar dat is het geld meer dan waar. De Dom Perignon Brut heeft een unieke smaak en is dan ook een absolute topper voor een feestje.