Tafelmanieren van 2011
NAARDEN – De sfeerbeurs La Table laat ook dit jaar weer in de Grote Kerk van Naarden zien, op welke manieren feestelijk tafelen in de praktijk kan worden gebracht.
Door de enorme diversiteit in het aanbod ligt het thema dan ook voor de hand: tafelmanieren 2011. Daarnaast worden bezoekers uitgedaagd tot actieve deelname tijdens én voorafgaand aan het evenement. Zo kiest het La Table-publiek zijn favoriete gast aan tafel, worden de zintuigen geprikkeld met een delicatessentour, decoratie-workshops, en een demonstratie van de nieuwste kooktechnieken.
La Table Delicatessentour & Workshops
De wijn en spijs-proeverij is niet meer weg te denken. La Table speelt op deze trend in met de Delicatessentour, waarbij bijzondere delicatessen speciaal voor de bezoekers geselecteerd zijn.
Naast de deelnemers in de Grote Kerk zullen ook geselecteerde delicatessenwinkeltjes in de Vesting zelf aan deze tour meedoen en nodigen bezoekers uit om verschillende specialiteiten te proeven.
Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst van La Table een speciaal overzicht van deze unieke La Table Delicatessentour.
In de dagelijkse workshops met eetbaar vloeibaar goud en zilver door Andrea Schonenberg Van Franse Makelij, kunnen bezoekers volop hun creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast zorgen wijnaanbieders ervoor, dat er ruimhartig van het aanbod geproefd kan worden.
Het oog wil ook wat
Wat zou een feestelijk diner zijn zonder mooi decorum? Los van de aankleding van de tafels, biedt La Table een exclusieve keuze aan sieraden en mode voor de menselijke versiering.
Opmerkelijk is dat naarmate er meer variëteit in de porties komt, ook de tafelaankleding niet meer alleen door damast en zilver bepaald wordt. Zonder het gewaardeerde klassieke aanbod geweld aan te doen, laten trendsetters hun ongekende mogelijkheden zien.
Wintergasten
Aangezien La Table alles te maken heeft met gastvrijheid, wordt het publiek gevraagd wie hun favoriete gast aan de kersttafel is en waarom. Die reacties worden via (social)media-kanalen verzameld, maar ook op de beurs zelf kunnen deelnemers hun bijdragen op menukaartjes invullen die vervolgens op een leestafel tentoongesteld worden. Uiteraard komt daar in de geest van het evenement ook aan de orde wat de VIP voorgeschoteld krijgt en in welke sfeer.
Klik hier voor meer informatie.
© Nationale Horecagids
Via Nieuwsbank