29 september 2011 om 16:34
< 1 min lezen

Puur Restaurant Week

GRONINGEN – Van 14 tot en met 20 november gaat de Puur Restaurant Week van start. Restaurants worden uitgenodigd om op het menu voornamelijk biologische, fairtrade producten en duurzame vis te presenteren. Dat meldt KHN (Koninklijke Horeca Nederland).

Elk restaurant is vrij om een h’eerlijk driegangenmenu zelf samen te stellen. Deelname is voor restaurants gratis. Het doel van de Puur Restaurant Week is om de consumptie van duurzame producten in de horeca te vergemakkelijken en te promoten.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van evenementen
  • Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party
    • Evenementen

    Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party

    3 september 2025 om 10:37
  • Burgemeester Zandvoort: 'Ontzettend gezellige dag'
    • Evenementen

    Burgemeester Zandvoort: ‘Ontzettend gezellige dag’

    1 september 2025 om 12:36

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland