Doorstart De Haard in Bosschenhoofd
In het Brabantse Bosschenhoofd opent binnenkort restaurant De Haard zijn deuren. De Haard is een doorstart van het vorig jaar failliet gegane Auberge d’n Haard, zo meldt BN/De Stem.
Raymond en Ivan Smulders zagen de potentie van het restaurant en de locatie en besloten een bod te doen bij de curator. Volgens de broers is de sfeer van Auberge d’n Haard behouden gebleven in het nieuwe restaurant.
Het niveau van de kaart is nagenoeg gelijk gebleven. Ivan: “Geen eetcafé en ook geen sterrenrestaurant. Wel een plek waar de kwaliteit bovenaan staat, met de beste producten, maar ook betaalbaar.”
De broers maken veel gebruik van streek- en biologische producten. Dat laatste was de wens van het echtpaar De Vries, de vorige eigenaren, die natuurliefhebbers zijn.
Op 27 en 28 mei zullen de deuren voor het eerst weer opengaan tijdens een zogenaamde try-out voor het nieuwe personeel.
© Nationale Horecagids