Nationale Horecagids

NHG Bedrijfschap Horeca

Bedrijfschap horeca en catering

 

Over bH&C
Het Bedrijfschap zet zich in voor een gezonde en professionele bedrijfstak. Dat doen ze al meer dan vijftig jaar, maar de manier waarop is aangepast aan de dynamiek van de horecabranche. Want de wereld van de horeca verandert en het Bedrijfschap verandert mee. Want "als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg" (Albert Einstein).

Gebruiksgemak en service op maat
Door goed te luisteren naar de brancheorganisaties en horecaondernemingen weten ze aan welke gegevens behoefte is. Daar spelen ze als organisatie zoveel mogelijk op in, want het gebruikersgemak en de service op maat staan centraal. Van stoffige cijferaars tot een modern online kenniscentrum, vol gratis informatie, inspiratie en hulpmiddelen.

Vandaag de dag zijn ze een digitaal kenniscentrum, waar u als ondernemer terecht kunt voor actuele marktinformatie en digitale tools voor vergelijking én verbetering van uw bedrijf. Op de website vindt u alle hulpmiddelen, onderzoeken en thema's om het beste uit uw onderneming te halen op een rij. Kennis die u nodig heeft om gezonde zakelijke beslissingen te nemen. Efficiënt, praktisch en persoonlijk.

Feiten en cijfers centraal
Het hart van ons kenniscentrum is de databank Feiten & Cijfers over de horeca. Daar vindt u cijfers over arbeid en rendement, maar ook informatie over aanbod en consument. Allemaal bedoeld om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Natuurlijk hebben ze als kenniscentrum u als ondernemer nodig om de kennisbank te blijven vullen. Want met een actuele en volledige databank zorgen we samen voor een gezonde bedrijfstak. Uw succes is hen succes (en omgekeerd).

PBO
Het Bedrijfschap is onderdeel van de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie (PBO), waarin werkgevers en werknemers uit de horeca vertegenwoordigd zijn. Samen maken zij beleid voor de branche. De Sociaal Economische Raad (SER) houdt toezicht op de PBO. Deze toezichthoudende taak is geregeld in de Wet op de bedrijfsorganisatie.

Bron: bH&C