Onderzoek hoe voedsel bij lokale producten gehaald kan worden
27 september 2022 om 12:27
< 1 min lezen

Onderzoek hoe voedsel bij lokale producten gehaald kan worden

De cateraar Vitam is deelnemer geworden van het Raak-Pro-project. Hierbij wordt onderzocht hoe logistiek en besturing van de voedselketen kan worden georganiseerd. Het doel: voedsel bij lokale producten halen. Dit meldt Out of Home Shops.

Het onderzoeksproject is tot stand gekomen door Hogeschool van Amsterdam, Aeres Hogeschool en de Technische Universiteit Eindhoven. Samen met een van haar opdrachtgevers, gemeente Almere, doet Vitam mee aan het vierjarige onderzoeksprogramma. De aftrap was op de Floriade.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Catering

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland