25 april 2013 om 16:20
< 1 min lezen

Kok stopt pesticide in plaats van saus in eten

PEKING (Novum/AP) – Een Chinese kok heeft bij vergissing pesticide in plaats van saus aan het eten toegevoegd.

De man bereidde de lunch voor een groep bouwvakkers op een bouwplaats in de autonome Chinese regio Binnen-Mongolië. Zijn vergissing kostte een bouwvakker het leven.

Hijzelf en negentien bouwvakkers werden ziek. Twee zieken zijn er zeer slecht aan toe. Het Chinese staatspersbureau Xinhua heeft dit donderdag bericht.

 

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Catering

    Drinkwaterproblemen raken ook horeca TivoliVredenburg

    3 november 2025 om 09:58

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland