13 augustus 2012 om 13:14
< 1 min lezen

Studenten ROC Friese Poort zetten tanden in Broodje van de Streek

EMMELOORD – Van 29 september tot en met 7 oktober is het weer de Week van de Smaak. Ook op ROC Friese Poort zal deze week niet onopgemerkt voorbijgaan. Dat meldt Weekvandesmaak.nl.

Tijdens de jaarlijkse Week van de Smaak wordt gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht van een breed publiek gebracht, met de nadruk op ambachtelijke, seizoensgebonden, natuurzuivere, duurzame en streekgebonden producten. Deze week is een initiatief van de Stichting Week van de Smaak.

In de schoolkantine van ROC Friese Poort in Emmeloord zullen studenten tijdens de Week van de Smaak hun tanden kunnen zetten in een Broodje van de Streek. Dit broodje, dat is bereid met biologische producten uit de Noordoostpolder, wordt samengesteld en aangeboden door cateraar CaterConcept.

© Nationale Horecagids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Catering

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland