16 november 2011 om 15:40
< 1 min lezen

Lunch catering snel van start

KROMMENIE – Jan Brakenhoff verzorgde anderhalve week na de start van zijn cateringzaak al de lunch voor bedrijven en particulieren. Dat meldt het NoordHollands Dagblad.

Brakenhoff besprak zijn idee met een vriend, waarna hij meteen alles uitzocht wat er nodig was om een eigen bedrijf te starten. “En ik moest natuurlijk weten of er wel behoefte was aan nóg een cateraar”, voegt Brakenhoff toe.

Naar wat onderzoek bleek dat er vooral vraag was naar een kwalitatief goede broodjeszaak. Brakenhoff denkt aan die behoefte te kunnen voldoen.

“Mijn idee is natuurlijk niet de kip met het gouden ei”, vertelt hij. “Maar bij mij is alles vers. Ik bak zelf het brood en koop het beleg in. Mijn bestellijst is ‘basic’, met belegde broodjes die mensen kennen. Echte trends zie ik niet, maar over het algemeen kiezen mensen voor de meer luxe broodjes.”

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Catering

    Drinkwaterproblemen raken ook horeca TivoliVredenburg

    3 november 2025 om 09:58

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland