Totaalleverancier Huuskes lanceert gepersonaliseerde webshop

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Totaalleverancier Huuskes in Enschede gaat hun online shop vernieuwen en deze personaliseren in vier verschillende bestelplatforms. Voorheen zaten alle klanten in dezelfde online omgeving, maar vanaf dit jaar worden deze onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurant & catering krijgen een aparte omgeving. Zo worden het assortiment, functionaliteit en recepten volledig op de behoeften van de klanten afgestemd. Deze webshop is vanaf medio 2023 beschikbaar voor de klanten van Huuskes, zo meldt Huuskes op hun website.

De directeur van Huuskes, Gerben Hengeveld, vertelt waarom zij de keuze hebben gemaakt voor de gepersonaliseerde webshop: “Bij bedrijfsrestaurants heeft eten een andere functie. In de zorg staan gemak en herstel centraal, bij restaurants de presentatie en de keuze.” De aanzet voor de verandering waren de grote verschillen tussen de bestellingen.

Erwin Kotten, projectmanager van Huuskes, wil zich volledig richten op de wensen van bedrijfsrestaurants: “Om nog dichter bij de doelgroep te komen en nog meer doelgroep gerichte communicatie in te zetten volgen we trends en ontwikkelingen in de markt en vertalen deze naar een zo goed mogelijk aansluitende dienstverlening.”

Flinke uitbreiding assortiment

De verachting is dat de vernieuwde online omgeving midden 2023 in gebruik wordt genomen. Volgens Huuskes gaan bedrijfsrestaurants en cateraars dit merken door het uitgebreidere aanbod van eten en drinken. Daarnaast wil Huuskes meer dan alleen een webshop bieden en daarom zijn er onder andere recepten te vinden op de site.

Door: Nationale Horecagids