Vernieuwde La Place Express op Schiphol Airport opent zijn deuren

Deze week heeft HMSHost Nederland de deuren geopend van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. De La Place serveert eten voor elk moment van de dag, met mogelijkheid om het eten mee te nemen of in het restaurant zelf te eten. Naast het assortiment van meeneemgerechten is er voor gasten ook de mogelijkheid om het ter plekke te laten bereiden. Dit meldt Foodclicks.

Wanneer je aan het reizen bent en even wilt neerstrijken voor een maaltijd, dan kan je plaatsnemen op één van de vierenveertig stoelen in het restaurant. Als je wat meer haast hebt is dat ook geen probleem volgens La Place: er is een bestelbalie waar gehaaste reizigers snel hun eten kunnen bestellen en meenemen.

Nadruk op gezondheid en gemak

HSMHost heeft drie vestigingen op het vliegveld in Amsterdam. HMSHost zet zich in al deze ondernemingen in op gezonde voeding en past het assortiment daar op aan. Zo leggen zij de nadruk op gezond en vers eten, met een nadruk op smaak en snelheid. Daarom bestaat een deel van het assortiment uit smoothies en sappen, yoghurt en fruit, wat snel meegenomen kan worden. In de La Place biedt HMSHost ook sandwiches aan.

Door: Nationale Horecagids