22 december 2022 om 13:41
< 1 min lezen

Van der Vlis Slagerij & Catering heet straks Anton Smit Slagerij & Catering

Anton en Ginette Smit nemen de slagerij- en cateringzaak van Niek en Ina van der Vlis in Dronten over. Dat betekent dat Van der Vlis Slagerij & Catering vanaf januari 2023 verdergaat als Anton Smit Slagerij & Catering. Dit meldt Flevopost. 

In 1981 opende slagerij en cateringzaak de deuren in het centrum van Dronten, dat destijds nog klein was. Inmiddels zit het al 20 jaar in een bedrijfspand op een industrieterrein. De Van der Vlissen zorgen er sinds jaar en dag voor dat hun vlees verantwoordelijk en met respect voor de dieren wordt gemaakt. Ook staan persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal in het bedrijf.

Horeca

Naast vlees kunnen mensen er ook terecht voor lunches, broodjes, borrelplanken, salades, tapas, buffetten (warm en koud) en barbecues. Klanten zijn particulieren, maar ook instellingen, bedrijven en de horeca. Anton Smit werkt ruim 6 jaar bij de slagerij en Ginette is er sinds 3 jaar werkzaam.

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26
    • Catering

    Horeca koelkast: wat is het en hoe kies je de beste?

    6 oktober 2025 om 11:09

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland