Hotel en restaurant De Barones in Dalfsen krijgt nieuwe eigenaar

Het hotel en restaurant De Barones in Dalfsen blijft vooralsnog open, naar ieders wens. Het hotel wordt overgenomen per januari 2023 door het echtpaar Annelieke en Mark van der Most. “Wij zijn ontzettend blij dat wij dit mooie bedrijf mogen voortzetten”, zeggen Annelieke en Mark tegen Dalfsennet. “Voor ons een droom die uitkomt”.

 

Voor velen zal het een verrassing zijn dat het restaurant en hotel blijft bestaan. In eerste instantie was het de bedoeling dat de zaak zijn deuren zou sluiten. Nu is er iemand die de onderneming graag voortzet. Annelieke: “Dankzij de gemeente, de verhuurder van het landhuis en de familie Koggel hebben wij de mogelijkheid gekregen om de overname in gang te zetten”.

Toerisme in Dalfsen

Het echtpaar geeft aan dat ze het belangrijk vinden dat toeristen kennis kunnen maken met Dalfsen en de rest van het Vechtdal. Ook de familie Koggel, de voormalige uitbaters, vinden het fijn dat het hotel een nieuwe eigenaar krijgt: “We zijn ontzettend blij dat wij ons prachtige bedrijf, dat wij in de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd, in hele goede handen kunnen overdragen”.

Geen grote veranderingen

Annelieke zegt dat er naar alle waarschijnlijkheid geen grote veranderingen zullen plaatsvinden. Wel willen ze De Barones hun eigen maken. Zo willen ze geleidelijk aan de kamers een update geven. Ook wordt het menu in het restaurant aangepast zodat deze meer georienteerd is op á-la-carte in een andere vorm. Daarnaast zien ze mogelijkheden voor bruiloften, feesten en partijen en vergaderarrangementen.

Door: Nationale Horecagids