Nom Nom Nom opent gezonde fastfoodrestaurants in Amsterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Het fastfoodconcept van Nom Nom Nom gaat gezond, lekker en betaalbaar eten aanbieden in de Amsterdamse Kinkerstraat. De onderneming opent daarnaast ook nog drie andere pop-up stores in Amsterdam. Dit meldt Foodclicks.

Burgers, snacks en shakes. Het klinkt als een normaal menu in een fastfoodrestaurant. Echter zijn deze snacks bij Nom Nom Nom niet alleen plantaardig, maar moeten ook bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Om voedselverspilling tegen te gaan en om zo efficiënt mogelijk te werken, maakt de fastfoodketen veel gebruik van technologie en data. Binnen vijf minuten worden gerechten bereid in computergestuurde ovens. Via een IPad in de zaak of online kunnen mensen eten bestellen.

Groeiambities

De keten is opgericht door voedseltechnoloog Yorán Meijers, oud Picnicmarketeer Ruben Vermijs en dataspecialist Diederik Ketellapper. Bij de opening was actrice Georgina Verbaan aanwezig en ook heeft zij de eerste burger gemaakt. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen voor het komende jaar: “In 2023 willen wij uitbreiden naar vier steden in de Randstad”, zegt Vermijs. “Het jaar daarna richten we onze pijlen op vier steden buiten Nederland. Omdat we geen groot oppervlak nodig hebben en er een eigen kant-en-klare tech-oplossing is voor de keuken, is het gemakkelijk om locaties et vinden waar vanuit we kunnen bezorgen en waar klanten hun eten kunnen ophalen. We geloven heel sterk in dit concept en gaan een revolutie in de fastfoodwereld teweeg brengen”.

Door: Nationale Horecagids