Walking dinner georganiseerd door tien Michelinchefs in Slot Zeist

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart staat Slot Zeist in het teken van het Sterren Preuvenement. Het kasteel wordt omgetoverd tot een waar “sterrenpaleis”. De Chef de Chateau en tien Michelinchefs zullen met elkaar een unieke culinaire beleving verschaffen. Dit meldt de Restaurantkrant.

 

De chefs zullen met elkaar een menu samenstellen waarin zij allemaal een gerecht uit eigen keuken zullen bereiden en serveren. De avond begint met een ontvangst met een glas bubbels en enkele amuses. Hierna staat een wandeling door het slot gepland. Wanneer men weer terug is zal het walking dinner klaar staan met vier koude gerechten en vier warme gerechten met bijpassende wijnen. Er lopen sommeliers rond die de bezoekers alles kunnen vertellen over de wijnen en de combinatie met het eten. Het diner wordt afgesloten met twee desserts. De bezoekers mogen de gerechten zelf ophalen bij de chefs, waarbij ook een praatje kan worden gemaakt. Er zal tevens live muziek aanwezig zijn.

Afterparty

Na het diner start een afterparty in het loungecafé. Men kan zowel een dansje wagen in de ballroom met dj of genieten van een kopje koffie en borrel. Het einde van de avond staat gepland rond middernacht.

Sterren Preuvenement in Slot Zeist

Het evenement staat gepland op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart van 18:30-00:00. De prijs voor een all-in toegangskaart bedraagt 349,00 euro per persoon.)

Door: Nationale Horecagids