Bedrijven met focus op gezondheid kunnen bij Poke Bowl at Work terecht

Poke Bowl Original wordt overgenomen. Het duo Tinne Verbaas en Charlene Kemper openen dit jaar nog meer locaties en beginnen met ‘Poke Bowl at Work’. Dit meldt Misset Horeca.

Momenteel zijn er vier vestigingen, namelijk in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen. Rotterdam en Eindhoven vallen onder eigen beheer, maar bij Amsterdam en Antwerpen worden de nieuwe eigenaren de franchisegever. Dit komt doordat die zaken in handen zijn van franchisenemers.

Oprichters

In augustus 2016 werd de eerste ‘Poke Bowl Original’ in ons land geopend, namelijk aan de Hoogstraat in Rotterdam. Een jaar later opende de tweede Rotterdamse vestiging aan de Kareldoormanstraat. Deze locatie is tot op de dag van vandaag nog in bedrijf. De formule gaat nu over naar de nieuwe eigenaren.

Uitbreiding

Het personeel gaat ook mee met de overname. Het gaat om ongeveer twintig medewerkers. De overdracht vindt plaats op 1 oktober. De nieuwe eigenaren zijn van plan om halverwege november uit te breiden met een nieuw filiaal aan het Zuidplein in Rotterdam. Voor aankomend jaar liggen er plannen klaar voor nieuwe vestigingen in Rotterdam Alexandrium, Breda, Den Haag en Utrecht.

Poke Bowl at Work

Verbaas en Kemper willen met Poke Bowl at Work ervoor zorgen dat bedrijven gezonde voeding kunnen aanbiedingen aan hun werknemers. Medewerkers van de deelnemende bedrijven kunnen een bowl bestellen en ‘m op naam afgeleverd krijgen. Twee havenbedrijven in Rotterdam zijn al onderdeel van de klanten. De bedoeling is ook dat Poke Bowl at Work wordt aangeboden op sportclubs.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer