Brownies&downieS sluit zich in september aan bij catering bedrijf Albron

Vanaf september wordt Brownies&downieS onderdeel van Albron, de naar eigen zeggen grootste zelfstandige foodservice-organisatie van Nederland. Het bedrijf verzorgt de horeca en catering in bedrijven, de overheid en de zorg. Dit meldt Foodclicks.

Thijs Swinkels richtte tien jaar geleden Brownies&downieS op. De afgelopen decennium is de formule uitgegroeid tot een succesvol publiekslieveling. In Veghel werd de eerste locatie geopend. Toen bleek dat dit een succes was, volgde er een snelle groei van 54 vestigingen door heel Nederland. Brownies&downieS werd een franchiseformule.

Meedraaien in samenleving

Het bedrijf geeft mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en mee te draaien in de samenleving. In totaal zijn er ruim duizend medewerkers werkzaam bij de franchise.

Nieuwe uitdagingen

Swinkels wil zich de aankomende jaren op nieuwe uitdagingen focussen. Samen met zijn compagnon Maarten Halma ging hij op zoek naar een samenwerkingspartner en vond deze in Albron.

Swinkels is van mening dat Albron de juiste partij is om nog meer ‘bijzondere’ medewerkers aan het werk te krijgen, zodat de sociale impact nog groter zal worden.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer