22 juli 2011 om 11:31
< 1 min lezen

Eventmanagers bezuinigen op locatie en catering

Uit het bedrijfsevenementenonderzoek van NIDAP blijkt dat eventmanagers niet snel bezuinigen op een evenementenbureau, zo meldt EventBranche.nl.

‘Waarop bespaar je als eventmanager wanneer de nood aan de man is?’, is een vraag uit het NIDAP-onderzoek. Uit de antwoorden blijkt dat managers van personeelsevents als eerste besparen door te bezuinigen op de locatie en de catering en door minder evenementen te organiseren.

Bezuinigen op het evenementenbureau noemt maar 5,7% van de managers als eerste.

Zakelijke events tonen hetzelfde beeld. Ook daar besparen de managers vooral op locatie, catering en het aantal georganiseerde evenementen.

Relevante artikelen

Alles van catering
    • Catering

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Catering

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland