Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

All day breakfast-concept by Jarmusch opent tweede zaak in Rotterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 5 min
All day breakfast-concept by Jarmusch opent tweede zaak in Rotterdam
Op de verjaardag van de eerste vestiging van all day breakfastzaak by Jarmusch, 1 mei, opent de onderneming een tweede restaurant in Rotterdam. Daar kunnen gasten terecht op een zonnig terras met pancakes, mimosa’s en ontbijtburrito’s. Deze is te vinden aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. By Jarmusch is geïnspireerd op een American diner waar gasten zowel ontbijtklassiekers als nieuwe gerechten kunnen proeven, meldt by Jarmusch.

Het nieuwe pand van by Jarmusch heeft binnen een oppervlakte van 250 vierkante meter en buiten een groot terras met zon van 100 vierkante meter. Oprichter Ruben Venema stelt dat deze locatie pas het begin is van de groei die hij neer wil zetten met het horecaconcept. “Als je succesvol kunt verdubbelen, dan kun je ook verviervoudigen, enzovoorts. Uiteindelijk willen we in elke grote stad een Jarmusch-locatie openen. We hebben vertrouwen in deze groei, omdat we hecht samenwerken met ons personeel. Hun betrokkenheid en professionaliteit is een onmisbare factor in het succes van by Jarmusch.”

Venema denkt ook dat er verschuiving plaatsvindt. Hij stelt dat het nachtleven steeds meer naar de vooravond verplaatst en dat steden vaak vroeger wakker worden. “Ontbijten buiten de deur wint daarmee aan populariteit. In landen zoals Noord-Amerika is buiten de deur ontbijten echt onderdeel van het dagelijks leven. We zien dat dit in Nederland ook steeds meer ingeburgerd raakt.”

Populariteit by Jarmusch

Het blijkt dat buitenshuis ontbijten in populariteit wint. Dat bewijst de eerste zaak van by Jarmusch. Daar staat in het weekend zelfs rijen voor de deur op de Goudsesingel in Rotterdam. Venema: “By Jarmusch is een plek waar jong en oud samenkomt om de dag goed te beginnen. Een plek waar gasten hun eerste bespreking van de dag hebben, opladen na een gezellige nacht of zelf een eerste date beleven. We zijn ontzettend blij om deze locatie in West te openen en de buurt te voorzien van onze ontbijtspecialisten.”

Over by Jarmusch

By Jarmusch opende voor het eerst haar deuren in 2017 in het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. De breakfast diner is sindsdien een vaste plek voor vroege vogels, ochtendmeetings of een rustig ontbijt of lunch met collega’s of vrienden. Ook de nieuwe by Jarmusch serveert de hele dag door ontbijtklassiekers en moderne bowls, sappen en koffies.

Door: Nationale Horecagids

09 juni '23 (12:08)

Woerdense stadsbakker en bierbrouwer maken circulair bier van oud brood

Stadsbakkerij Stevig Brood en lokale bierbrouwer Ad Duurkoop zijn een samenwerking aangegaan om een circulair biertje te maken. Daarvoor gebruikt de brouwer oude broodresten van de bakker. En dat hebben zij gedaan met succes, meldt Bakkers in Bedrijf.

09 juni '23 (10:30)

Ruzie in Hengelose horeca: exploitante wil schadevergoeding van collega en gemeente

Er is een ruzie gaande in de horeca van Hengelo. Exploitante Daniëlle Boom van café Oald Hengelo is razend. Haar college Thomas Goorhuis van Club Merlijn heeft, zoals Boom aangeeft, tijdens de Nacht van Hengelo het podium zo neergezet dat haar zaak volledig werd afgesloten van de binnenstad. Dat meldt Tubantia.

09 juni '23 ( 9:37)

Dit weekend opent Café Bar De Kruik in Tilburg

Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet, om dit weekend de nieuwe Café Bar De Kruik op De Heuvel in Tilburg feestelijk te openen. Na een flinke verbouwing opent de bar haar deuren op 9 juni. Het hele weekend wordt de grand opening gevierd met artiesten. Ook is de toegang het hele weekend gratis zodat bezoekers een kijkje kunnen nemen in de nieuwe zaak. Dat meldt Tilburg.com.

09 juni '23 ( 6:08)

Explosie bij eetcafé Arnhem waar verdachte pakketjes lagen

Bij een horecazaak in een winkelcentrum in Arnhem-Zuid heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een explosie plaatsgevonden. Bij dezelfde eetgelegenheid werd donderdagochtend, net als bij een ander eetcafé in het winkelcentrum, een verdacht pakketje gevonden. De politie onderzoekt of er een verband is.

07 juni '23 ( 9:45)

Door ernstige artrose moet deze horecaondernemer zijn café verkopen

Wim had in eerste instantie plannen om nog een aantal jaren door te gaan. Dat gaat hem niet meer lukken. Waar hij er eerst over dacht om op een later moment zijn café over te dragen aan zijn dochter, staat deze nu te koop. Door artrose in een ver stadium is Wim Arends gedwongen om zijn café D’n Optie te koop te zetten. Dat meldt de Ondernemer.

06 juni '23 (14:36)

Brouwerij STOKED! maakt landelijke intrede via ABT-cafés

De afgelopen jaren heeft brouwerij STOKED! zichzelf bewezen als een groeiende brouwerij met passie voor craft lagers. Volgende maand zijn de Dark Lagers, het nieuwe bier van de brouwerij, te krijgen in ABT-cafés. Die maand is de onderneming ABT-brouwerij van de maand, meldt Entree Magazine.

06 juni '23 ( 9:57)

Bekende koosjere broodjeszaak Sal Meyers maakt rentree in Amstelveen

Het is inmiddels vier jaar geleden dat de beroemde broodjeszaak Sal Meyer de deuren sloot. Maar nu is het vlees weer gepekeld en zijn de ossenworsten en runderlever weer klaargemaakt. Halverwege juni maakt de broodjeszaak zijn herintrede in Amsterdam. De broodjes worden verkocht door horecaondernemer Rafi Angat, met een zaak in zijn nieuwe koosjere foodcourt. Hij neemt de zaak over als franchise, meldt AT5.

05 juni '23 (15:22)

Schiedam krijgt nieuwe brewpub en restobar in oude glasfabriek

Op 17 juni opent Eurobrouwers een pop-up brewpub en restobar op het voormalige glasfabriek-terrein in Schiedam. Daar werden voorheen flessen voor jenever- en biermerken geproduceerd, nu gaat Eurobrouwers er een biergarten en een groot terras van maken. Dat meldt Out of Home Shops.

05 juni '23 (11:57)

Restaurant en nachtclub Sissi’s in Amsterdam-Oost blijft deze zomer geopend

Het cultuurcentrum, restaurant en nachtclub Sissi’s Expo-Resto aan de Mr. Treublaan in Amsterdam-Oost blijft langer open dan verwacht. In eerste instantie zou de populaire uitgaansplek over twee weken de deuren sluiten, maar nu blijft de club toch nog open deze zomer. Het tijdelijke contract is (wederom) verlengd. Dat meldt het AD.

05 juni '23 (10:53)

Ondanks vondst teunisbloem toch horeca bij IJsselcentrale in Zwolle

Er is bijna twee jaar overheen gegaan dat de voormalige IJsselcentrale Harculo in Zwolle voor het laatst een horecazaak had. Bar & Brood en Hart van Zuid hebben de handen ineengeslagen om hier weer horeca neer te zetten. Dat doen zij met de medewerking van Het Weeshuys. Het begin biedt gezien de aanloop, perspectief. Dat meldt de Stentor.