Eazie opent eerste vestiging langs de snelweg bij TotalEnergies

Tankstation TotalEnergies opent deze week de eerste Eazie-vestiging langs de snelweg bij hun servicestation Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp. Daarmee willen het servicestation en het healthy fastfood-concept een stap maken naar een duurzame en gezonde toekomst. De partijen zijn bij elkaar gebracht door Sandenburg-DST en zij ontwikkelden het concept en ontwerp voor de Eazie to go. Daarnaast opende TotalEnergies een nieuw luxe koffieconcept Café Bonjour in het servicestation aan de A4. Dit meldt Foodclicks.

Gezondheid en duurzaamheid gaan nu ook een rol spelen in de voedselvoorzieningen langs de snelweg. Zo wil Eazie inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen. Tijdens de Horecava is Eazie uitgeroepen tot het beste Fast Service en beste Maaltijdbezorgingsconcept van Nederland. Door deze samenwerking laten de bedrijven zien dat de tankstationwereld ook wil investeren in een gezonde en duurzame toekomst.

Gezonde opties voor onderweg

TotalEnergies vindt het belangrijk dat iedereen die onderweg is ook een gezonde maaltijd kan eten. Die optie bieden zij nu door de samenwerking met Eazie. De formulemanager van TotalEnergies, Alwin Kautz, geeft aan dat het de eerste keer is dat zij met een franchisestructuur werken. Hij denkt dat het servicestation bij Hoofddorp de meest geschikte locatie is om een geslaagde samenwerking met Eazie aan te gaan.

Duurzame transitie

De CEO van Sandenburg-DST, Markus Konings, zegt dat hij de samenwerking van de beide partijen een goede stap is richting de duurzame transitie naar de toekomst. Ook Rob Wolfs, de directeur van Eazie, zegt dat er direct een goede klik was tussen de twee organisaties. Volgens hem was TotalEnergies al bezig met het bedenken van een horecaconcept dat duurzame en gezonde voeding serveert. Dat is wat Eazie wil doen voor mensen, dus lijkt de samenwerking hem passend.

Door: Nationale Horecagids