16 september 2011 om 17:45
< 1 min lezen

Engelse brouwer mixt bier met whisky

AMSTERDAM – Een bierbrouwer in Engeland gaat bier op de markt brengen waar een scheutje whisky aan toegevoegd is, zo meldt Nu.nl.

St. Peter’s Bewery heeft grote verwachtingen van het nieuwe drankje en hoopt The Saints Whisky Beer naar 32 landen te kunnen exporteren.

Nadat het bier is gefermenteerd wordt er een scheutje Chapter 9 whisky aan toegevoegd. Het alcoholpercentage blijft ondanks de toevoeging van de sterke drank beperkt tot 4,8 procent.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van cafe
    • Cafe

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Cafe

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland