14 juli 2020 om 16:41
< 1 min lezen

Chefkok Thomas van Santvoort kookt in Scheepvaartmuseum

Thomas van Santvoort, chefkok van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Flicka, gaat van 3 tot en met 9 augustus 2020 iedere dag een uitzonderlijke samenwerking aan met een andere sterrenchef. Hij doet dit tijdens een uniek culinair event op de binnenplaats van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Er is niet eerder zo’n event geweest in het museum. De avonden bieden plaats aan slechts 150 gasten. De maaltijden van Van Santvoort en zijn kompanen tellen zes gangen

Kaartverkoop van start

Uiteraard worden tijdens de maaltijden de RIVM-richtlijnen in acht genomen. De kaartverkoop is van start gegaan. Voor meer informatie, zie de website van het Scheepvaartmuseum Amsterdam.

Door: ANP

Relevante artikelen

Alles van evenementen
    • Catering

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Catering

    Drinkwaterproblemen raken ook horeca TivoliVredenburg

    3 november 2025 om 09:58

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland