26 juni 2019 om 11:35
< 1 min lezen

Kees Visser van Bij Kees in Zierikzee sluit deuren voor nieuwe uitdaging

Kees Visser van restaurant Bij Kees in Zierikzee sluit de deuren van zijn restaurant. ‘Op 31 oktober stoppen we’, vertelt Kees Visser – één van de vijf chefs die zich heeft geselecteerd voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or – tegenover Misset Horeca. Visser start op 1 november als chef-kok in restaurant Cristó in hotel Mondragon in Zierikzee.

Lees meer

Door: Misset Restaurant 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    Gisteren om 14:43
    • Restaurant

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland