25 februari 2019 om 14:27
< 1 min lezen

Kazerne opent fine dining restaurant met Scandinavische touch

Met de komst van Nik Tonglet (De Houtloods in Tilburg) naar Eindhoven, is het keukenteam van Kazerne’s tweede restaurant compleet. Samen met de al eerder aan Kazerne verbonden Mark Groenendaal en onder leiding van de jonge Zweedse chef Rasmus Olander (Geranium***) biedt dit drietal vanaf 8 maart een gastronomische beleving met Scandinavische touch.

Lees verder

Door: Misset Restuarant

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Sterrenchef Nick Bril besefte niet dat hij over stagiaire was gereden

    Gisteren om 13:45
    • Restaurant

    Advocaat sterrenchef Nick Bril vraagt om vrijspraak

    Gisteren om 13:44

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland